Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

A koncepció

2011.06.17. 08:34 Gábor Úr

Tegnap elmentünk ebédelni segítőmmel, Gáborral. Az ebéd alatt arról beszélgettünk, hogy hogyan is kivitelezzük mindazt amit már ide is leírtam. Hosszas tanakodás után erre jutottunk;

-Nincs hazugság. Nem adom elő a visszavonult milliomost.
-Nincsenek kitalált sztorik, égbekiáltóan nagy kamuzások mindenféle sztorikról. a.k.a Barney Stinson

Ez a két pont fogalmazódott meg bennünk, nem kamukirályok akarunk lenni, hanem konkrétan pénzzel akarunk csábítani. Úgy döntöttünk, hogy szolidan villantani fogjuk az értékeinket egy egy társaságban, amiből (aki legalábbis nem az őskorban született és tisztában van valamelyest a jelenlegi értékrendekkel) a társaság leszűrheti azt, hogy jómódúakkal van dolguk.

Nem akartam még egy embert bevonni, de a stylist-ot aki segített vásárolni, muszáj volt, ugyanis én nem vagyok tisztában a "legmenőbbnek" titulált értékekkel, klubokkal, tendekkel ezért felhívtuk és egy óra múlva beugrott a kajáldába hozzánk. A stylist viszonylag kissebb celebekkel és egykét nagyobbal is együtt dolgozik így én bízok abban amit ő mond, hiszek a tapasztalatában.

Miután bevontuk őt és elmeséltünk neki töviről-hegyire mindent, arra jutottunk, hogy úgy lehetnénk a legeredményesebbek és leghitelesebbek, ha magunkat adjuk, ugyanúgy próbálunk csajozni mint eddig, csak éppen meg-megmutatva avagy bepillantást engedve a pénztárcánkba.

Namost az a pénz amit nyertem nem sok. Az éjszakai életben még kevesebb. Ebből ráadásul elment egy csomó olyan dolgokra amiket magamra kell aggatnom. Valamivel több mint 1.1 millió forint van még a nyereményből. Ezt egyébként majd számon fogom tartani és közzé is teszem a blogon, illetve azt is, hogy mire mennyit költöttem. Mivel a cél a csajozás és nem a hajnalig tartó tivornya, ezért mégsem lesz ez olyan kevés, hiszen Gáborral és a Stylist-al is egyetértettünk abban, hogy ha eredményesek akarunk lenni akkor az alkoholt csak a legcsekélyebb mértékben szabad fogyasztanunk az "akcióink" során. Ezzel elég sokat megspórolunk.

Mindent összevetve;

A koncepció a következő. Elmegyünk Gáborral véletlenszerű szórakozóhelyekre és bulikra, majd a helyzethez megfelelően bedobom magam, szolidan utalva arra, hogy van pénz a zsebben. Természetesen a célnak megfelelő alannyal fogok próbálkozni és valljuk be a mai világban nem is olyan nehéz kiszűrni őket.

Nagyjából ennyi. Kezdem leírni az első "akciót" a tegnapi ebéd után. Érdekes volt.. :)

ui.: köszönöm a facebook lájk-okat, remélem nem ijeszt el senkit a hozzáállásom és ragaszkodni, fogok hozzá, hogy véletlenül se egy hímsoviniszta mesét kelljen olvasnotok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr354604536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása