Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Balatonsound #1

2011.07.11. 19:16 Gábor Úr

Helló, sziasztok!

Hétvégén nem kisebb eseményre látogattunk el, mint hazánk egyik legnagyobb fesztiváljára, a Balaronsoundra. Csütörtökön 1 óra körül indultunk el, majd olyan 3-4 között érkeztünk meg. Apartmanban szálltunk meg, amit már jó előre lefoglaltunk és  szívélyes fogadtatással is vártak minket. A hűtőben pezsgő, az asztalon friss gyümölcs és jeges üdítő várt minket. Miután a tulajdonos elmutogatott mindent és elrendeztük az anyagiakat, nekiálltunk készülődni. Első körben befeküdtünk a medencébe, hogy átgondoljuk az alapkoncepciót.

Ugye strandon, hogy a fenébe villantanánk bármit is? Dög meleg volt, mégsem mehetünk le szépruhában. A strandolós ruhánk egyszerűbb, igaz nem kínais hawai nadrág, hanem márkaboltos bermuda, illetve ami nekem  van papucsom az is szebb darab, de nem kiemelkedően prémium kategória. Órát nem fogunk magunkkal vinni strandolni és a fesztiválkártya sem könnyíti meg a dolgunkat, így Gáborral arra jutottunk, hogy céltudatosan fogunk témákat felhozni a kiszemelt hölgyek előtt, amiből lejöjjön nekik, hogy tehetősebbek vagyunk mint az átlag. Ez azért nem egyszerű, mert ilyen dumákat bárki levághat bárkinek és ki a fene tudná, hogy hazudunk? De mindegy is, ez az alapkoncepció és úgy is a helyzet fogja hozni.

Nos tudnotok kell, hogy amikor megrendeltük a jegyeket pár hete akkor sima jegyet rendeltünk és nem VIP-et (nem tudjuk már miért), de a medencében csücsülve rájöttünk, hogy nem is akkora baj ez, mert VIP-ben alapba pénzes emberek lesznek, valószínűleg a pasijaikkal és ugye kevesebb lehetőség a csajozásra. Így a normál részre indultunk. Hát kezdjük azzal, hogy rengeteg ember volt és hatalmas hőség. Félmeztelen battyogtunk le a "Sound" kapujához, ahol karszalagra csertéltük a jegyeinket, majd egyenleget tettünk a fesztiválkártyára.

Mentünk felmérni a helyeket, nézni a lányokat, belelógatni a lábunkat a vízbe, ittunk egy üdítőt. Igazából én nem vagyok nagy zenebolond így annyira nem érdekelt egy program sem, Gábornak van pár favoritja a felhozatalból de inkább a csajozásra akartunk koncentrálni.

Olyan este hét körül járhatott az idő, mikor elindultunk a nagyszínpad közelébe, itt már szépen csoportosultak az emberek, a SnoopDogg koncertre, de mi egy közeli "kocsmához"  ültünk le nézni a csajokat. Első körben had, jegyezzem meg, hogy rengeteg szép lány volt, de ugye mivel (majdnem) mindenki fürdőruhában volt, így nehéz kiszúrni a "céltípust" ezért találomra kellett mennünk. A lányok hatalmas többsége pasival jött, vagy ha nem is pasival akkor olyan baráti társasággal akik között voltak fiúk, ezekhez semmiképp nem akartunk odamenni így egyedül ülő/mászkáló lányokat kerestünk. Itt a rekkenő hőségben már muszáj volt egy minimális alkoholos hűsítőhöz nyúlni, így egy jó jeges caipirinha-t rendeltünk, majd tovább figyeltük a lányokat. Ahol mi ültünk sörpadon, az mellett egykét sorral arrébb, leült két lány, pont szembe velünk. Eleinte fel sem tűnt csak az, hogy hangosan nevetgéltek. Gáborral egymásra néztünk és mondta, hogy ne szarozzunk mer ha így folytatjuk egész éjjel itt ülünk, ezért fogtuk a kis piánkat és útba vettük őket.

Mikor odaértünk a két lányhoz, illedelmesen bemutatkoztunk és mondtuk nekik, hogy egyedül vagyunk a soundon ketten és szeretnénk kicsit társaságban lenni, mert eléggé unjuk magunkat, egész évben egymást nézzük a munkában. Mindezt valóban roppant udvariasan és úgy fogalmazva, hogy érződjön a komoly szándék és nem valami tapló skalpvadász pasikkal van dolguk. Már amikor odamentünk, akkor az egyik lány kicsit elpirult, de csak alig észrevehetően, majd miután végighallgattak minket bemutatkoztak ők is és mondták, hogy az az igazság, hogy szívesen beszélgetnének és ismerkednének is másokkal, de nem a sound-on mert itt minden pasi csak a sátorig akarja vinni őket, majd onnan reggel kidobni, így ha nem haragszunk akkor ők nem akarnak az első nap strigulái lenni.

Gáborral végig mosolyogtunk és lehengerlő magabiztossággal ültünk az le asztalukhoz mondván, hogy akkor pont őket kerestük eddig. Itt eléggé furcsán néztek, szinte tapintható volt az feszültség, hiszen egyértelműen azt gondolták, hogy mekkora kis diszpöcsök lehetünk, hiszen az előbb küldtek el minket. Gábornak épphogy leért a segge a sörpadhoz, már mentette is a dolgot és az alábbi szöveget hintette el; (nem szószerinti idézet)

"Lányok, eljöttünk bulizni. Mi csak a Snoop Doggra vagyunk kíváncsiak, nem akarunk senkit megdugni, senkit hülyíteni és ismerkedni sem. Mi társaságra vágyunk, mert két pasi egy Snoop koncerten elég buzis. Értitek vagy sem?"

Én röhögtem Gábor kissé nyersebb stílusán, de meglepő módon a lányok azt mondták, hogy oké rendben de ha bármikor is azt érzik, hogy nyomulunk akkor az italuk az arcunkba fog landolni. Vicceskedve mondták, így nagyot nevettünk rajta. Én már meg is ittam a koktélomat és láttam Gábornak is kevés van így szóltam nekik, hogy elugrom vízért perc és jövök. Gyorsan hoztam is két darab vizet, meg is lepődtek, hogy ők nem kaptak semmit. Na nem mintha olyannyira elvárták volna, csak a szokás hatalma biztos. :)

Ramóna:

Ramóna egy igazi feminista volt, rövid barna haj, magabiztos vigyázó kék szemek. Farmersortban volt és egy bikini felsőben. Nem volt nagy melle, de szép feszes. Alapjáraton jó csajnak tűnik, de a kisugárzása elég sok pasit taszíthat, tipikusan házisárkány palánta. Huszonhat éves volt.

Dia:

Ő Ramóna legjobb barátnője, aki azért jött a soundra, hogy kikapcsolódjon mert nemrég dobta a pasiját, mert "rém unalmas" volt. Dia hosszú barna hajú, hosszúkás arcú, magas-vékony csaj (kb 190 cm - max 50-55 kg). Nem voltak kimondottan nagy mellei, viszont az arca és a kisugárzása pótolta ezen hiányosságokat. Huszonnégy éves.

Majdnem egy órát eltrécseltünk és hallgattuk Ramóna baromságait arról, hogy minden pasi milyen disznó, amin nagyokat mosolyogtunk, mikor Gábor jelezte, hogy akció van ugyanis négy brutális bombázó unatkozik nem messze a helytől ahol ültünk. Dia és Ramóna épp wc-re igyekeztek, tökéletes alkalom volt lelépni, így illedelmesen megköszöntük a társalgást és mondtuk, hogy mi elmegyünk. Abszolút nem értették a dolgot, sőt Ramóna még kicsit mintha fel is háborodott volna, hogy hogy képzeljük, hogy csak úgy otthagyjuk őket, de magyarázatot nem adtunk. Egyértelmű volt, hogy ők nem fognak velünk semmit csinálni, így lépni kellett és ha a következő négy hölgyeményt nem támadjuk be, akkor egész életünkben egy kis puha pöcsűnek éreznénk magunkat Gáborral.

Szóval elindultunk a csajok irányába és figyeltem, hogy Ramóna és Dia mit tesz, hát ők sem maradtak, hanem eltűntek a rengetegben.

A négy csaj egy kisebb kevésbé forgalmas résznél állt és beszélgettek. Mikor mentünk feléjük, Gábornak mondtam, hogy ne támadjuk le őket egyből hanem menjünk el mellettük, próbáljunk meg hallgatózni és kicsit messzebbről figyeljük őket, hátha pasikkal vannak. Mikor elmentünk mellettük hallottuk, hogy nem magyarul beszéltek, de nem tudtam pontosan milyen nyelven. Kezükben egy-egy füzetet tanulmányoztak és a térképen mutogattak valamit. Egy jó öt percig voltunk tőlük távolabb elszívtunk egy cigit, majd miután megbizonyosodtunk arról, hogy ezek egyedül vannak és eltévedtek, már Gáborral nagy mosollyal mentünk is oda hozzájuk.

Itt tudni kell, hogy Gábor a pro angolos, én németből vagyok perfekt, de azért angolul is elbeszélek, igaz nem egy üzleti társalgás szinten, na Gábor ennek a fordítottja.

Odaléptünk a lányokhoz, Gábor pedig tökéletes könnyedséggel, akcentus nélkül megkérdezte, hogy "segíthetünk? úgy tűnik eltévedtetek." A lányoknak fülig ért a szájuk és hamisítatlan orosz akcentussal, de választékos szóhasználattal elmondták, hogy ők Ukrajnából jöttek és nem találják meg a barátnőiket, mert 12-en érkeztek, a sátruknál nincsenek és nem tudják hol lehetnek. Felajánlottuk, hogy segítünk nekik megkeresni őket méghozzá úgy, hogy Gábor kettejükkel a sátrakhoz, én pedig a másik kettővel elmegyek a nagyszínpad környékére. Így ha valaki megtalálja a másikat akkor mi majd telefonálunk egymásnak Gáborral, mert a négyesfogat minden cucca a csapat többi részénél van és ha megtaláljuk egymást mindenki boldog lesz. Főleg mi. :)

Elindultam a lányokkal;

Hülye ukrán nevük volt amit nem tudok leírni, úgyhogy bocs meg amúgy is álnevet használok és csak azt a kettőt írom le akik fontosak az est további részében;

Kezdjük az elején, a 12 tagú csak lány társaság egy ukrán celebnek a háttértáncos csapata és most vannak "szabadságon" és a táncklubjuktól kapták a jegyeket. Legalábbis ezt mondták. Kisbusz hozta őket a Balatonig és hétfőn reggel vitték őket vissza. Eleinte furcsálltuk, hogy semmi biztonsági őr, semmi védelem stb. De ma facebookon rákerestünk és egy ilyen kis elődadónak voltak egy videó klipjében, szóval lényegében inkább egy profibb tánccsapatról beszélünk.

Katerina (ő ment Gáborral):

A csaj, valami vérfagyasztóan gyönyörű volt. Hosszú világosbarna haj, gyönyörű test amit a bikininek hála teljes egészben csodálhattunk. Nem nagy de szép cicik, tökéletes nagy kerek popsi, ezt aztán lehet rázni a színpadon. Az arca mintha szobor lett volna, annyira tökéletes minden porcika rajta, az ajkai, a szemei, az orra és a kis huncut mosolya megmozgatta az összes pasi véráramlatát. Bombanő. Huszonegy éves volt.

Lenka (ő jött velem):

Most, hogy Katerina-t az égig ajnároztam, nehéz lesz bemutatni Lenka-t. Hát kezdjük azzal, hogy nem kisebb kaliberű nő, mint fenti társa, de ő inkább a brutális combjaival ami kecsesebb volt mint egy gazelláé és formás popsijával hódított. Na ne értsetek félre nem mintha más területen bármiben hiányt szenvedve a lány, de ezek azok a részei amik igazán kiemelték őt a tömegből. A mellei neki sem voltak valami nagyok, de feszesek. Festett vörös haját összefogva hordta. Velem egymagas volt, azaz kb. 180cm. Talán pár centit alacsonyabb.

############

A többi lány alapvetően hasonló testi adottságokkal büszkélkedett, senkinek nem voltak túl nagy mellei, mind formás lábakkal és szép nagy kerek popsival büszkélkedhettek. Kisebb-nagyobb eltérésekkel 175-185 cm körül mozogtak. Vagy '88, '89 vagy '90-es születésűek kivétel nélkül.

Szóval a helyzet adott, meg kell keresnünk egy csapat gyönyörű lányt. Melyik az a fiú aki nem bírná elviselni a helyzetet?

Mondtam Gábornak, hogy hívja meg őket valamire (mert ugye még kártya se volt náluk, minden a barátnőknél maradt) én is felajánlottam, hogy hozok vizet, mert rettentő hőség volt még ilyen tájban is (apropó 20:00-20:15 körül járhatunk).

Kérdeztem tőlük, hogy melyik együttesre lehetnek kíváncsiak a barátnők, talán úgy nagyobb eséllyel indulunk a keresésükre mondták, hogy SnoopDogg-ot beszéltek, így visszaindultunk a nagyszínpad felé, ahol köröztünk körülbelül húsz-harminc percet, közben Gáborral jeleztünk egymásnak telefonon úgy 5 percenként. Már elég nagy tömeg volt, mikor Gábor jelzett, hogy megvannak, ott vannak a sátornál. A két velem lévő lány nagyon megörült és már húztunk is vissza. Mire a sátrakhoz értünk körülbelül kilenc volt. Nagy volt ám az öröm, bemutattak minket mind a 8 lánynak (akiknek az istenért se emlékszem a nevükre) majd páran mondták, hogy indulnak is a SnoopDoggra. Viszont páran maradtak. Legnagyobb örömünkre. Öt lány maradt velünk, heten pedig elmentek a koncertre. Felajánlottuk, hogy szívesen maradunk vigyázni rájuk, de csak ha nem veszik tolakodásnak. Nem vették :)

Páran mondták, hogy menjünk el piálni, mert nekik a sátrukba még vizük sincsen. Mikor elértünk a legközelebbi vendéglátóegységhez, a lányok nem kerteltek, konkrétan mondták, nekünk, hogy mit szeretnének inni. Gáborral csak egy vállvonás volt. Már hoztuk is mosolyogva. Ezeknek az ukrán csajsziknak fene egy ízlésük volt, nem ittak semmi olyat ami három nulla alatt volt, de inkább a 2-3000 forintos termékekre mentek rá, de főként koktélok tetszettek nekik is. Itt beszélgettünk egy csomót, elmeséltük mit dolgozunk, elmeséltük, hogy hol lakunk illetve azt is, hogy mi apartmanba vagyunk és nem sátorba stb.

Meséltek ők is magukról, például azt, hogy mennyire nehéz nekik otthon pasizni, mert senki nem mer odamenni hozzájuk, meg azt is, hogy mennyire tetszik nekik a Balaton, de fürdeni azért nem akarnak, mert pocsolyának tartják.. (**facepalm)

Itt megemlítettük a fűtött medencét az apartmannál, de egyelőre nem rontottunk ajtóstól a házba, ráérünk felhívni őket később. :)

Csomót röhögtünk, mert sokan voltak akik bepróbálkoztak náluk, de olyan abszurd szövegekkel, hogy hihetetlen. Volt például két srác akik odajöttek hozzánk, abszolúte nem zavarta őket, hogy ott vagyunk és teli pohár van a lányok előtt, amit mi vittünk oda, de képesek voltak azzal a szöveggel leszólítani őket, tört angolsággal, hogy "fizethetnek italt nekik?", a másik gyöngyszem meg egyenesen kihozta azokat a piákat amiket mi is vittünk nekik. :) A lányok röhögtek, elfogadták és viszlátot kiáltottak nekik gúnyosan. Ezúton is; bocs srácok. :)

Gáborral áradoztunk az apartman felszereltségéről, ami egész komoly volt; külső fűtött, kivilágított medence, grillezőhely, hat ember kényelmesen tud aludni. A hall egy potenciális tánctér amiben egy frankó házimozi és zenelejátszó is volt. Elektromos kandalló meg mindenféle egyéb sznob baromság. Ja igen billiárd asztal is.

Mondtuk nekik, hogy nincs messze és ha gondolják felmehetünk fürdeni egyet, aztán visszajövünk éjfélre. Kérdezték, hogy "ital van?" amire igaz nem komolyan, de keveset készültünk. Gábor családjának jóféle pálinkáiból mindig viszünk magunkkal egy keveset, illetve egykét üveg pezsgőt is tettünk el, plusz egy tálca sört. (Muszáj volt előre készülni, mert zamárdiban este sehol nem lehet italt kapni. ) Volt egy pár ásványvíz is a kocsiba (igaz azok melegek voltak), meg egy kevés üdítő is és plusz szerencsénk volt mert a hűtőben nem csak pezsgő volt bekészítve hanem két üveg bor (egy fehér egy vörös valami balatoni) és két coronita is. Megkérdezték, hogy mennyi sétára van a ház a soundtól, mondtuk, hogy laza fél óra. Simán benne voltak. Mind az öten. Írtak sms-t a barátnőiknek, hogy lelépnek velünk de sietnek vissza, illetve gps koordinátákat is elküldték, ha utánunk akarnának jönni.

Míg felértünk elég sokat hisztiztek az járdák minőségén, meg azon, hogy mindenhol seggrészeg emberek vannak, de legfőképpen az nem tetszett nekik, hogy úton útfélen beszólogattak önjelölt macsók tört angolsággal, hogy mér ezzel a két lúzerrel mennek, miért nem velük? Mi csak röhögtünk, a lányok szintén. Frankón megnyugtattuk őket, hogy a házban majd nyugalom lesz. Szerencsére az út másik fele békésen telt el, mert a faluban már kisebb volt a mozgolódás. Mikor felértünk és megmutattok a helyet, betessékeltük őket a medencébe, felkapcsoltuk a villanyokat és amíg pancsoltak egyet, Gáborral kivittünk egy asztalt amire kipakoltuk a cuccokat. A tulaj eszméletlenül jó fej, két icecube-os zsák jég is volt a hűtő fagyasztórészében, így jegesvödröt is tudtunk csinálni, vittünk ki poharakat és megkérdeztük ki mit kér.

Na bevallom férfiasan itt azért már kicsit bennem volt a parafaktor, filmekben láttam ilyet, hogy az ember majdhogynem modellcsajokkal pancsol egy medencében, piázik illetve áztatja a hátsóját. Gáborral megmutattuk nekik a pálinkát (nagyon finom ágyas barack illetve szilvát hozott) és kértek is belőle. Természetesen az ágyas pálinkának a gyengédebb íze jobban tetszett nekik, így az fogyott el leghamarabb, ittunk velük rendesen, pezsgővel locsoltuk egymást mintha valami kibaszott közhelyes filmben éreztem volna magam, de ettől független nagyon tetszett. Közben kintre is tettünk hangfalat, így a zene is szólt. Locsoltuk egymást a medencében, a lányok megtalálták a jeges vödröt amit arra akartak használni, hogy a gatyánkba tegyék, kergettük egymást. Sok piás idióta. :)

Amikor ezek a medencés játékok, táncok voltak már akkor körvonalazódott, hogy nekem Lenka, Gábornak Katerine tetszik leginkább és úgy tűnt, hogy ez viszont is így volt, mert mintha mindig ők keresték volna, hogy a karjainkba eshessenek vagy ilyesmi.

Lassan három körülre járt az idő mikor, ráeszméltek, hogy otthagyták a barátnőiket, de ekkor vették csak észre a telefonjukra érkezett sms-t, hogy ők maradnak lenn, mert találkoztak pasikkal és velük maradnak. Itt már egyértelmű volt, hogy Katerine-Gábor, Lenka-Én páros együtt marad és a három lány nem is akart gyertyatartó lenni, hanem szépen elköszöntek elkérték az utolsó megmaradt pezsgőt az útra és magunkra hagytak minket. Lenka megígértette velük, hogy telefonáljanak, ha visszaértek rendben, amit közel negyven perc múlva meg is tettek.

Lenka jött velem, hogy kikísérjük őket, addig Gábor és Katerina bennmaradt a medencében és ahogy láttam már egymás száját falták. Lenka pedig csak a kapu csukódása után ölelt át ás nyújtotta csókra a  száját. Itt már eléggé piás voltam, de mindenki, hogy őszinte legyek nem szaroztam, felemeltem a fenekénél fogva és elindultam vele be a házba. Elfeküdtünk az egyik szobában a franciaágyon, hosszasan csókolóztunk majd lehúztam róla a bikini felsőt, hosszasan izgattam a melleit majd ő vett erőt magán és letépte (szó szerint) a nadrágot rólam. Rövid orális kényeztetés után levette magáról a bikini alsót és hosszasan csináltuk. Na itt megjegyezném, hogy eddig minden tök frankó volt, viszont táncos léte ellenére borzalmas volt, ugyanis nem csinált semmit, csak a hangok amiket adott, tudatták velem azt, hogy nem egy guminőt nyomok. Mikor rákérdeztem, hogy "gond van?" szabályosan üvöltött, hogy ne merjem abbahagyni, szóval annyira szar nem lehettem, mert láthatóan élvezte, csak éppen nem segített, nem mozgott.

Közben hangok alapján, megbizonyosodtam róla, hogy Gábor a medencében hasonlóan jól érzi magát és Katerinát, így az orgazmusom után boldogan feküdtem el Lenka mellé, hoztam neki üdítőt és elfeküdtünk aludni.. Hamar bealudtunk, Gábor egy 10 perc múlva ért csak be, de akkorra már ők is aludni tértek...

a bejegyzés nem ért véget, holnap folytatjuk...
(mint valami kibaszott szappanoperát.. :D)

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr224604553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása