Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Balatonsound és közlemény

2011.07.07. 13:00 Gábor Úr

Sziasztok!

Gáborral pár percen belül elindulunk Zamárdiba, elfoglaljuk az apartmanunkat és megyünk is a Balatonsoundra! Szombaton pedig én Bajára megyek a Halfőzőre.

A hétvége erősségétől függően, Vasárnap vagy hétfőn írunk blogbejegyzést.

ui.: Vigyázat! Hamisítanak minket! Mi nem fogjuk bevallani, hogy mi írjuk a blogot, nem fogunk úgy odamenni senkihez, hogy "Szerda Úr és Gábor vagyok!" Bárki aki azt állítja magáról, hogy ő írja a blogot vagy , hogy köze van hozzá; hazudik. Ne dőljetek be nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr84604552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Súúúhanterz: Schmitt Pál Snoop Doggal rittyent · http://elvarazsoltkastely.blog.hu/2011/07/06/suuuhnaterz 2011.07.07. 16:45:45

Ma reggel felhívott minket Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője és személyes találkozóra invitált minket, a Súúúhanterz rovat szerkesztőit. Nem árulta el mit akar tőlünk, csak annyit közölt, hogy az üg...
süti beállítások módosítása