Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Postaláda

2011.06.23. 17:36 Gábor Úr

Kaptam egy csomó levelet, aminek nagyon örülök, a legjobbakból válogatnék:

Öregem, gratulálok az ötlethez. Nagyon derék. Mindenesetre szivesen fogom olvasni néhanapján a bejegyzéseket, mert érdekes téma és remek képet vetít a társadalomról.
A pénzről meg csak annyit, hogy pontosan így kell használni, mivel az egy eszköz, ami úgy hat az életre, mint az olaj a motorra.
 
További szerencsés csajozást ;)
 
Ps: a feka csajokkal vigyázzatok, mert azoknak büdös a pinájuk.
 
Ágoston

Szia!

Nagyon tetszik a blog, jó az alapötlet, tök jó stílusban írsz, meg tetszik a hozzáállásod a lányokhoz. Asszem nálad van/volt :) a legjobb helyen az az 1,6 milla. Sok sikert a projekthez.


Kutyatron

Sya Byanka wok!

ha gondolod sziwesne lennék, tesztalany a balisoundra szeretnék menni. hakifeitede a jegyemetmeg ahétwgi bulit akkorcsak weled leszek egész balisoundond

pusy byanka

Szia,

 

érdeklődéssel olvasom a blogodat, nagyon megtetszett, gratulálok az ötlethez!

 

Ami miatt írok Neked, hogy szívesen hirdetnénk az oldalon, amennyiben erre van lehetőség. Ez talán kicsit kitolhatná a pénzügyi kereteket is. Természetesen nem szex és egyéb összeférhetetlen dologról van szó, hanem cégünk szolgáltatásairól ([cenzúrázva]), melyet a [cenzúrázva] oldalon tudsz megnézni…

 

 

Remélem felkeltettem érdeklődésed, várom szíves visszajelzésed.

Válasz:

Kedves [cenzúrázva]!

Köszönöm szépen a lehetőséget, de úgy döntöttem, hogy nem élnék vele.

Üdözlettel:
Szerda úr

 

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr524604542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása