Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Wellnesprogram

2011.07.19. 14:08 Gábor Úr

Sziasztok.

Először is adósotok vagyok egy magyarázattal, hogy miért tűntem el bajai sztoristól a múlt héten. Mivel a Balaton Soundon és után a Bajai halfőzőn is azt tapasztaltam, hogy a blogom egyre nagyobb nyilvánosságot kap (ami egyérszről jó) úgy döntöttünk Gáborral, hogy nem jelentjük be előre, milyen hétvégi programot tervezünk. és itt jön a magyarázat másik része, hétvégén ismét bevetésen voltunk, így nem volt időm újabb blogbejegyzést írni nektek.

A Balaton Sound sikerén felbuzdulva, Gáborral úgy döntöttünk, hogy ismét pesten próbálkozunk, de ezúttal nem részeg egyetemistákat fogunk felszedni a Morrisons 2-ben, hanem nívósabb helyre megyünk, így szombaton kora délután már utaztunk is fel pestre elfoglalni a szállodai szobánkat. Mivel az eddigi tapasztalatok alapján a csajok a fullos kecóra buknak, így úgy gondoltunk adunk a luxusnakés egy belvárosi szállodában foglaltunk apartmant. Olyan 4 óra körül már beköltöztünk az apartmanba, így volt időnk egy kicsit rákészülni az estére. Maga a hely tényleg felettébb jó volt, akadt minden ami kell, márványpadló, jó drága csillár meg mindenféle egyéb sznobéria.

Gáborral fogtuk a törölközőnket és lecsattogtunk a wellness részlegre, egy kicsit áztatni magunkat a jakuzziban, majd masszíroztatni. A hely nem kicsit volt impozáns, de ami még ennél is jobban megütötte a szemünket, az a medencében lubickoló 5 fiatal lány látványa volt. Ránéztem Gáborra, aki már kajánul mosolygott, szemével a lányokra mutatva. Először megindultunk a jakuzzi felé, hogy onnan szemléljük a terepet és figyeltük a lányokat.

Hamar kiderült, hogy a lányok Angliából érkeztek nyári vakációra. Mint később kiderült, az egyetem utolsó éve előtti vakációjukat töltik és körúton vannak Európában. Csütörtökön érkeztek magyarországra, eltöltöttek egy estét Egerben, majd megnézték a Mátrát és a szombat estét még magyarországon töltik utána pedig utaznak tovább Bécsbe. De ne rohanjunk ennyire előre.

Amikor már csak ők voltak a medencében és a nyugdíjasok kikászálódtak, akkor csattogtunk át és diszkréten először a másik oldalra ültünk, vártuk a reakciókat. Miután párszor túl voltunk egy-egy kisebb szemkontaktuson és egy-egy kacér mosolyon, odaúsztunk melléjük és bemutatkoztunk, majd meghallgattuk, hogy kik ők és honnan is jöttek.

Rögtön biztosítottak róla minket, hogy nagyon szép ország és bánják, hogy el kell menniük, de ma még búcsúbulit tartanak, méghozzá a Rio nevű szórakozóhelyen, amit a recepciós srác ajánlott nekik, sőt már asztalt is foglalt a nevükben. Gáborral ismét egymásra néztünk és mondtuk, hogy mi is bulizni megyünk ma, sőőt lehet, hogy még a Rio-ba is elnézünk.. Jó utólag teljesen egyértelműen átlátszó a dolog, de mivel nem vagyunk rutinos hazudozók ezért ennyi telt tőlünk. Érdeklődtünk felőle, hogy csak csajok vannak, vagy "van velük valaki?", de szerencsére csak lányok érkeztek. Egy kicsit még pancsoltunk, majd mindenki felment a szobájába és megbeszéltük, hogy majd a szórakozóhelyen lehet összefutunk.. Ez is átlátszó de itt már mindegy volt..

Gáborral a szobában megbeszéltük a koncepciót, ha egy két pia és pénz lobogtatás után a lányok belelkesednek, akkor megtartjuk őket, ha nem, akkor keresünk pénzéhes lányokat. Rendes turistákat nem használunk ki. Ezzel a tervvel indultunk neki az estének. De azért biztos ami biztos alapon, még foglaltunk egy asztalt a Rióban, hogy azért a látszat meglegyen.

A recepcióhoz érve láttuk, hogy a lányok már talpig díszben vannak, hát elég szép látványt nyújtottak egy csokorban.

Kate: ő volt a legmagasabb a lányok közül, olyan 178 cm lehetettés ehhez elég széles vállak és széles csípő jutott. Nem volt kövér, teljesen rendben volt a csaj, arányos testalkat, hosszú lábak, kerek fenék, kicsit kisebb mellek, rövid, göndör vöröses haj, zöld szemek. Nem volt egy feltűnő szépség, mégis volt benne egy kislányos báj, ami széppé tette. Egy rövid szoknyaés a vállát szabadon hagyó zöld felső volt rajta. Összességében nagyon jól nézett ki.

Melissa: Egyértelműen Ő volt a bandavezér. Hosszú barna egyenes haja volt, alacsony termetét vibráló természetével ellensúlyozta. Nem volt közönséges, de elég harsány volt a lány. Valami eszméletlen magassarkú volt rajta, de még így is alig ért Kate válláig. A ruhája egyszerű feket ruha volt, ami nem hangsúlyozta ki kis hetyke melleit, de elég rövid volt ahhoz, hogy a kerek kis fenekét és vékony lábait az ember nyugodtan szemrevételezhesse. (:P)

 

A másik három lány nevét is megjegyeztem de az este folyamán nem is voltak fontosak. De azért fontos megjegyezni, hogy nem maradtak el testi adottságokban barátnőiktől. Mindannyian 22 év körüliek voltak és csinosan nem túl hivalkodóan voltak felöltözve.

Mielőtt elindultak volna, megkérdeztük, hogy szeretnének-e inni egyet a bárban, amolyan kedvcsináló gyanánt. A lányok rögtön igent mondtak, így beültünk egy kicsit iszogatni. A lányok koktélokat kértekés mi is igazi úrember módjára felajánlottuk, hogy meghívjuk őket. Láthatóan tetszett nekik. Már a bárban megvolt a hangulat, röhögcsél, hajcsavargatás, kacér pillantás volt a jutalmunk mindegyik lánytól a piáért cserébe. Azért bevallom, nem volt rossz 5 lánnyal iszogatni egy luxusszálloda bárjában. Két koktél után hívták a taxit, de előtte megkérdezték, hogy ne hívjanak olyat, amibe mindannyian beférünk. Természetes igen volt a válasz.

Miután odaértünk, szándékosan kicsit lemaradva a lányok mögött haladtunk, hogy meglássuk, leválnak-e rólunk, vagy velünk képzelik el az estéjüket. Ahogy előre sejtettük egy csokorban vártak minket a bejárattól nem messzeés Melissa rögtön belémkarolva megkérdezte, hogy nem maradnánk még egy kicsit velük, mert jól érzik magukat a társaságunkban. Természetesen igen volt a válasz és el is indultunk az asztaluk felé.

Olyan 11 lehetettés már elég sokan voltak lent, de azért még nem tolongott a tömeg. Kikértünk még egy kör piát és folytattuk a beszélgetést ott, ahol a bárban abbahagytuk. Egy kis idő után a lányok kérdezték, hogy nem megyünk-e táncolni. Itt leszögezem, hogy már délután megbeszéltük Gáborral, hogy nem táncolunk, így mondtuk nekik, hogy menjenek nyugodtan, mi ezt kihagynánk. Fel is álltak és elindultak táncolni. Nem voltak messze tőlünk, így láthattuk ahogy a koktéloktól, már elég bátran kezdenek el táncolni, majd egy kis idő múlva, Melissa és Kate visszajött az asztalunkhozés leültek mellénk. Melissa mellém, Kate Gábor mellé. Megkérdeztük, hogy nem jó a zene, vagy mi a baj, majd Melissa mosolyogva felém fordulva azt mondta, hogy nem akarja, hogy elhanyagolva érezzük magunkat, így inkább itt maradnak velünk. Közben Gáborral a lányok fenekét tárgyaltuk ki.. Jó dolog, ha külföldiekkel mászkál az ember, mert a magyar nyelven tudunk olyanokat is mondani amit nem értenek és hát tök izgalmas úgy kitárgyalni, mondjuk egy lány mellét, hogy közben ott van és mosolyog, mit sem sejtve..

Újabb koktélokat kértünk kiés a hangulat is fokozódott. A három barátnőjük láthatóan jól érezte magát a táncparketten, de a két lány sem szomorkodott mellettünk. Egyre kacérabbak és spiccesebbek lettek. Egy kis idő után Gábor és Melissa heves vitába keveredett a női egyenjogúság kapcsán egymással, aminek az lett a vége, hogy Kate-l helyet cseréltek, és folytatták Gáborral a vitájukat, immár egymás mellett. Bevallom nem volt ellenemre a helycsere, mert nekem Kate tetszett jobbanés láthatólag Gábornak is Melissa jött be jobban. A vita addig fajult, hogy minden mondatba került egy kis "fuck" szócska. Elkezdtünk Kate-l beszélgetni és megállapítottuk, hogy Melissa és Gábor hamarosan vagy megtépi egymást, vagy egymásnak esnek. Természetesen a második megállapítás jött be, mert egyszercsak azt vettük észre, hogy már egymást falják szenvedélyesen. De megint sietek. Közben azért Kate-el mi is sokat beszélgettünk, példuál kiderült, hogy régen jártak a szüleivel a Balatonra, illetve az is, hogy valamelyik dédapja magyar volt és innen jött az ötlet, hogy Magyarországon nyaraljanak. Sokat beszélgettünk Gáborék heves vitája alatt, eljutottunk egészen intimebb témákhoz, például mesélt a legvadabb szexélményeiről illetve volt szerelméről. Eljutottunk oda, hogy fogtuk egymás kezét az asztal alatt és néha simítottam egy aprót a combján. Voltak percek mikor csak némán néztünk egymás szemébe, de Gáborék vitája mindig elrontotta ezeket a pillanatokat. Körülbelül éjfél lehetett ekkor, beszélgettünk simogattuk egymást és hallgattuk Gáborékat. Közben kiderült az is, hogy egyetem mellett hosztesz munkát végeznek, méghozzá egész nívós helyeken, mutatott pár fényképet a telefonjában, amik munka közbe készültek. Kicsit meglepődtem, mikor így is megláttam ezeket a lányokat, szinte kivétel nélkül kurvás ruhákban promótálták az éppen aktuális munkájukat. Itt most tényleg azon gondolkoztam, hogy vajon pénzzel csábítunk, vagy mi történik, de ezen gondolatmenetemet szakította félbe Gáborék csókja.. Ránéztem Kate-re, aki csak mosolygott, majd a pillái alól megkérdezte, hogy most nézni akarjuk őket? Természetesen értettem a célzástés már hajoltam is rá.

Azt hiszem, ha nem időközben nem jönnek vissza a barátnőik a két lányt, ott teperjük le a Rió közepén, vagy a két lány minket, de legalább egy órán keresztül csókolóztunk velük az asztalnál, simogattuk egymást. A barátnőik mondták, hogy ők visszamennének a hotelbe, hiszen már 2 óra körül járhatés holnap indulniuk kell. Erre Melissa is felpattant, de húzta magával Gábort is, hogy akkor menjünk, így elindultunk vissza a hotelbe. A hotelben, egyértelmű volt, hogy a két lány velünk jön, a barátnőik nem is kérdeztek semmit, szépen kiszálltak a liftből a másodikon, mivel mi mentünk fel a negyedikre. Ahogy csukódott be a liftajtó Melissa már Gábor ölében volt, így gondoltam én sem szarakodok sokatés felkaptam Kate-t.

Ezután egy rossz pornónak is beillő jelenet következett, a másik párral mit sem törődve, szaggattuk le egymásról a ruhátés ott a szoba közepén estünk egymásnak. Gáborék időközben bementek a szobába és ott folytatták, mi pedig a nappaliban a földön. El kell mondjam, hogy amilyen csalódás volt az ukrán lány egy héttel ezelőtt, akkora meglepetés volt a visszafogott zöldszemű Kate. Karmolt, harapottés vonaglott a földön alattam. Egy pillanatig nem kételkedtem benne, hogy nem esik jól neki amit csinálok, mert igencsak hangot adott a tetszésének. Nem tartott sokáig, mire felért a csúcsraés én is követtem, gondoltam nem kell már húzni az időt. Azt nem tudom, hogy a melegtől, vagy a vad sextől, de teljesen izzadtan feküdtünk a padlón. Még hallottam, ahogy Melissa is feljut a csúcsra a szobában, majd egy kis idő múlva Kate elkezdett öltözködni és a barátnője is megjelent, hogy akkor köszönik szépenés mennek. Mi Gáborral csak álltunk és néztünk utánuk, hogy ez most mi volt? Most ki használt ki kit? De mikor ránéztem Gábor önelégült képére, tudtam, hogy kb én is ilyen fejet vághatok, úgyhogy teljesen mindegy, mert jó volt így és kész.

Önértékelés: Nem vagyok benne biztos, hogy nem a lányok használták ki a pénzes helyi srácokat, de az biztos, hogy nem kis élmény volt 5 lánnyal pancsolni megint, majd bulizni a Rióban. Nem ér fel a Balaton Soundos medencés bulival, de a sex mindenképpen kárpótolt érte.

Gábor véleménye: Nem tudom eldönteni, hogy a pénzünkre, vagy a sexre mentek, de nem is érdekel.

Budget: Szoba ára, egy éjszakára 60.000 két főre. Elfogyasztott italok : 45.000 Ft, taxi: 7000 Ft, oda vissza.

Megjegyzés: Néhol az akcióink nem mindig sugallják azt, hogy pénzéhes csajokra megyünk rá, de sajna ezt minden esetben a helyzet dönti el. Ha a helyzet úgy kívánja akkor pedig Gáborral lépni fogunk. Mégse szivacs van a tökeink helyén.. :P

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr644604557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása