Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Tervezz nekem logót!

2011.07.19. 12:00 Gábor Úr

Sziasztok!

A hétvége eseményeit a mai nap fogom publikálni de, hogy addig se unatkozzatok, arra gondoltam, hogy dobjuk fel az unalmas hétköznapokat egy kis játékkal. Azaz tervezzetek nekem logót, bannert vagy mi annak a neve. Ami itt jobbra van, azt google-n kerestem, szóval jó lenne, ha valami saját dologgal is büszkélkedhetnénk.

Azaz,

pályázatot írok ki, három kategóriában;

-logó
Bármilyen méretben, bármilyen színben, photoshop, paint, eredeti fotó maximálisan rátok van bízva! (Nem lehet mozgókép!)


-banner
468x60 pixel-es kép, bármilyen színben, photoshop, paint, fotó alap, de szerepelnie kell a blog címének benne, azaz a "penzertmindent.blog.hu"-nak. (Nem lehet mozgókép!)


-szlogen

A blog neve; "Mennyi pénz kell az esti csajozáshoz?" mellé keresünk egy szlogent is. Csak a fantáziátok szabhat határt.

########

A képek helyes beküldési módja, egyszerű; a képet .jpg vagy .png fájlban úgy küldjétek a megnevezéssel és a nevetekkel/álnevetekkel. Például: logo_szerda_ur.jpg vagy banner_szerda_ur.png. Az üzenet tárgya mindenképpen [pályázat] legyen, különben félre fogom tenni és lehet kimaradtok belőle. A szlogenre ugyanez vonatkozik, de ott elég csak az email-be beilleszteni.

Hajrá Hölgyek és Urak, mutassátok meg mit tudtok. Mondanom sem kell, hogy a legjobbakat ki fogom rakni és előzetes egyeztetés után kirakom a nevüket vagy álnevüket, hogy örök dicsőségben sütkérezhessenek.

Összefoglalva:
Amit készítettél képet, mentsd el (tipus_neved_.jpg) csatold egy új üzenetbe amit címezz meg a penzespasikacsucson@gmail.com címre, tárgynak írd be, hogy [pályázat] és küld el.

Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr414604556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása