Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Nyílt levél... (minden hirdetni akarónak)

2011.06.28. 23:37 Gábor Úr

Levelet kaptam, megint....
 

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Egy konkrét hirdetési ajánlat és egy hosszabb távú együttműködés kapcsán szeretnék kapcsolatba kerülni penzertmindent.blog.hu weboldalával.

A [Cenzúrázva] rendszer olyan online hirdetési kampányokhoz biztosít hozzáférést weboldalának, amelyekkel az oldal bevételt tud termelni. A rendszer használata ingyenes és technikai szaktudást nem igényel, így a weboldala tartalmához illeszkedő kampány és a tetszőleges kreatívok kiválasztása után azonnal hozzáférhet kampányainkhoz. A [Cenzúrázva] jelenleg 8 országban 70 000 weboldalnak szervez hirdetési kampányokat 2200 kereskedő közreműködésével.

Áttekintve az Ön oldalát a
[Cenzúrázva] és [Cenzúrázva] kampányát kiemelten szeretném figyelmébe ajánlani.

A
[Cenzúrázva] működését egy esettanulmányunkon keresztül is megismerheti. Amennyiben nyitott ilyen jellegű együttműködésre, szívesen bemutatnám részletesen is rendszerünket.


Üdvözlettel,
[Cenzúrázva]
channel manager
[Cenzúrázva]
[Cenzúrázva]
[Cenzúrázva]

Válasz;
 


 

Kedves [Cenzúrázva]!

Nagyon köszönöm a megtisztelő nevetséges hirdetési ajánlatukat, de úgy döntöttem elutasítom. Jelenleg a blog nézettsége alapján háromszor annyit is kereshetnék, mint amennyit a nagylelkű pitiáner cégük ajánl. De amint látja a blogon nincs és nem is lesz hirdetés. Nem tudom jutalékban fizetnek Önnek, egy új beszervezésért, de amennyiben nem, szívesen látom a BalatonSound VIP részében, ahol egy pohár sörre a vendégem. Aztán kitudja, hogy alakul az este ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr564604547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása