Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Nekem a Balaton, a riviéra...#1

2011.06.27. 17:01 Gábor Úr

Sziasztok! Az elmúlt szombat eseményeit szeretném megosztani veletek. Kicsit más lesz a felállás, ugyanis Gáborral arra jutottunk, (figyelembe véve a javaslataitokat) hogy valóban nem komoly kihívás úgy csajozni, ahogy eddig tettük ezért változtatunk egy kicsit.

2011.06.25. Szombat, Balatonfüred

Gáborral miután összeszedtük magunkat, a pénteki tivornya után, a Balaton felé vettük az irányt. Balatonfüredre mentünk, a Honey club-ot megcélozva. A hely egy nagyon király "görög falú" feelingű helyre van beépítve, nagyon jó kis hely hangulatos és rengeteg ember volt ott. Ahogy elnéztem több diszkó is van ott és a hétvégén egy extrémsport rendezvény is lehetett, mert tele volt ilyen BMX-es srácokkal a hely.

Gáborral arra jutottunk, hogy nem fogunk táncolni többet (amúgy is botlábúak vagyunk, mint állat) és többet italt sem fizetünk, mert arra tényleg csak a nagyon gáz csajok lesznek kaphatóak. Igazi dögös plázacicák kellenek nekünk akiknek ugyanúgy nincs pénze, mint nekünk igazából, csak ők az aktuális pasijukat, kiszemeltjeiket húzzák le, például egy 100rugós cipővel, vagy valami ilyesmi. Mivel a külsőnk most megvan, hogy ilyennek nézzenek minket, bele is vetettük magunkat az éjszakába. Előszőr elfoglaltuk az apartmanunkat (nagyon fullos apartaman, jakuzzi, szauna, medence stb.) ami a sétánytól kicsit északabbra volt, nyugodtabb és csendesebb helyen, majd végigbattyogtunk a sétányon. A viharos idő ellenére is sokan mászkáltak. Olyan tíz körül járhatott az idő mikorra átértünk a görög faluba és beértünk a club-hoz. Ott már zsongott az élet és mi sem akartunk kimaradni a jóból. Megváltottuk belépőt és beléptünk.

Na itt tényleg éreztük, azt amit Ti olvasók is említettetek, hogy a Morrisons's2 az gólyák bulija a nagyobb helyekhez képest. Itt aztán voltak gyönyörű nők, igazi plázapicsák, sőt inkább ők voltak többségben, mint a tinipuncik. Ahogy már említettem, nem a táncos félrészeg csajokra megyünk hanem kicsit nagyobb vadat keresünk. Odaálltunk a bárhoz és rendeltünk két caipirinha-t, cointreau-ből.

Félreálltunk és nekiálltunk beszélgetni és nézegetni a csajokat. Az első caipirinha-t hamar megittuk kértünk még egyet, de most amikor iszogattuk már ügyeltünk arra, hogy akkor menjünk oda a pulthoz amikor két csinosabb (és érthető módon komolyabb mint eddig) is akkor rendel. (Ez sajna eltartott egy darabig, majdnem háromnegyedórán át szobroztunk... két lúzer... :P) Viszont egy nagyon dögös csajszi és a barátnője (akik egy kisebb női társasággal lehettek legalábbis, mert a táncparketten nagyon tették magukat) éppen elindultak. Több se kellett Gáborral ugrottunk. Beálltunk melléjük és intettünk, hogy még kétcointreau caipirinha-t kérünk. A lányok oldalra néztek, mosolyogtak egyet, majd elmondták ők is a rendelést, ami valami 4 vodkanarancs meg két kóla volt asszem. Gábor odaszólt nekik, hogy "aztán nemám megárt nekik ez a komoly mennyiség" a lányok mondták, hogy nem egyedül isszák, hanem a barátnőivel. Mi mondtuk, hogy remek majd jól láthatóan 20ezressel fizettem, a bal kezemmel nyújtottam oda a pénzt, hogy az óra is jól látható legyen. A csajok frankón észrevették de nem szóltak semmit és elvitték a piákat. Természetesen ez volt a cél, hiszen ők most a barátnőivel vannak, ha most rájuk mennénk tutibiztos, hogy a barátnőik elhajtanának minket. Fiatal még az este.. :)

Szóval ott tartottunk, hogy van két csajszi akik már felfigyeltek ránk és nem úgy tűnnek mint az eddigi könnyen kapható lányok a Morriból. Ha mákunk van akkor a barátnői figyelmébe is bekerülünk, ergo nem csak két csajra alapozzuk az estét. Elfogyott a piánk ezért újra sorba álltunk viszont meglepődésünkre, most a két leányzó tűnt fel mögöttünk. Hogy véletlen volt, vagy direkt akkor jöttek oda, soha nem fog kiderülni.. Viszont mikor kértük a piát, most ők szóltak oda, hogy "nehogy megártson". Bájosan mosolyogtak, majd az egyik kibökte; "Nem hívtok meg minket is egyre?" (Itt megjegyezném, hogy elegünk lett az alkohol fizetéséből és egy kedves olvasónk ajánlotta ezt az ötletet amit bejátszottunk)

Visszaszóltam, hogy "mi nem hívunk meg, de ti meghívhattok minket egyre!" kis kacér mosollyal vártam a reakciót ami nagyon meglepő volt;
A csaj komolyan padlót fogott, nem nagyon lehetett hozzászokva az ilyen válaszhoz. Komolyan mondom mintha csak tűz gyúlt volna a szemében, na nem a szenvedélytől, hanem a bizonyítási vágytól. Szerintem valami olyasmi járhatott a kis tekervényes agyában, hogy "fiúkák, ti akartok velem szórakozni? majd meglátjuk", mindezt egy pillanatba belesűrítve és a következő pillanatban már bájosan mosolyogva kérdezte, hogy "egyedül vagyunk itt?" mosolyogtunk, hogy igen. Megígérték, hogy átadják a piákat amiket vettek, beugranak a mosdóba és visszajönnek egy rövid csevejre.

Gáborral ezalatt a rövid idő alatt megbeszéltük, hogy ez sokkal elegánsabb és stílusosabb volt mint amiket eddig bepróbáltuk, kíváncsian vártuk a folytatást. Elég szar idő volt kinn, de jobbnak láttuk kicsalni őket, mert nagyon hangos zene és ismerősök veszélyeztetik az akciót. (éjfél körül járunk)

Amikor visszaértek, Gábor mondta nekem, hogy neki nagyon nincs kedve maradni, szívesen kiülne a görög faluba, mert tök hangulatos és a vihar alatt tök jól is nézhet ki. Megkérdeztük a csajokat, hogy nincs e kedvük odakinn beszélgetni. Volt kedvük :)

Ugye piát nem vihettünk ki, de a karszalag miatt bármikor visszamehetünk. Van több diszkó is, gondolom azért, hogy szabadon mászkálhass mindenfelé. Na ebben a görög faluban, vannak árusok, van gyrosos (ki gondolta volna? :D) és külső kocsma is. Gáborral már el is indultunk, mikor a csajok mondták, hogy nekik benn van a táskájuk és a pénzük is. Ez egy egyértelmű célzás volt, de nem adjuk könnyen magunkat. Mondtuk, hogy akkor siessenek, mert nehéz átverekedni magad a tömegen. (Na most itt ne tajparaszt stílusra asszociáljatok, hanem diszkréten stílusosan.)

Gábor meg volt győződve róla, hogy nem jönnek vissza én viszont biztos voltam benne, hogy visszajönnek. Gáborral gyors megbeszéltük, hogy ha visszajönnek akkor úgy csinálunk mintha fogadtunk volna és Gábor átad nekem 50.000-et. Ezt az összeget gyorsba oda is adtam Gábornak. Eltelt pár perc, már kezdtem aggódni, de szerencsére feltűntek.. :) Hatalmas mosoly az arcomon. Gábor mondta nekik, hogy nem hitte volna, hogy tényleg visszajönnek és egy ilyen direktügyetlennek tűnő mozdulattal kezembe nyomta az összehajtott pénzt.

A lányok látták de nem szóltak semmit. Nyújtottam a kezem, bemutatkozásra, majd ők;

Fekete hajú Zsanett:

Zsanett igazi dögös csaj. 170cm gyönyörű test, aminek részleteit nem is rejtegeti. Fehér nadrág (fekete tangával, hogy jól látszódjon... ?), sárga felső ami rátapad a testre melltartó nélkül. Mondanom sem kell mennyire domborodott a bimbó, kinn a viharban Hosszú fekete haja és csinos pofija, telt ajka gondoskodott róla, hogy minden pasinak az álma legyen.

 

Vörös hajú Anna:

Anna Zsanettnek a tipikus fegyverhordozója. Gyönyörű nő önmagában, de Zsanett mellett észrevétlen, pedig megkockáztatom, hogy még formásabb teste is van, csak nem olyan ruhában volt ami ezt, annyira kihangsúlyozná, vagyishogy Zsanetthez képest. Annán egy kék nyári szoknya volt, diszkrét dekoltázzsal és egy napocskát ábrázoló medállal.

Kinn álltunk néztük az embereket, néztük egymást és elkezdődött a beszélgetés attól a teljesen érdektelen résztől kezdve, hogy hova valósiak vagyunk, mit dolgozunk stb. Nem is untatnám vele az olvasó közönséget. A lényeg az, hogy közbe a csajok jelezték, hogy szomjasak és odamennek egy kis piáért. Itt már nem akartuk játszani az eszünket úgyhogy nagylelkűen fizettünk egy-egy koktélt.

Közben kiderítettük, hogy a csajok itt nyaralnak füreden és még itt is lesznek egy hétig (azaz júli 3. mennek haza). Kérdeztük, hogy mennyire ismerősek, mert azt állítottuk, hogy elegünk van a helyből és mi el akarunk menni sétálni meg le a parthoz, merthogy idén még nem is voltunk ott stb.

Eléggé hezitáltak mondván, mégiscsak a barátnőivel vannak és milyen lenne már, ha itthagynák őket. Én teljesen biztos voltam, hogy utánunk jönnének, bármerre is megyünk így simán a szemükbe mondtam, hogy mi lemegyünk megnézni a Helka diszkót (ami kicsit lentebb van a sétánynál közvetlen), mert az közel van a parthoz és a kikötőhöz.

Először kicsit álltak, majd mikor arcukra nyomtuk a puszit, hogy akkor mi most elindulunk, ránk szóltak, hogy várjunk, mert egy picit lejönnek ők is. Lefelé amíg mentünk, megkérdezték, hogy mi meddig is maradunk itt és érezhetően lehangolódtak mikor mondtuk, hogy már másnap elmegyünk. Viccesen megjegyeztük, hogy ha szeretnék akkor visszajövünk de ez még elég távol állt egy randira hívástól.

Eléggé fáradtak voltunk az előző éjszaka miatt és ezt a lányok is észrevették, meg kicsit fáztunk is mert elég lengén öltöztünk a viharos idő pedig nem kedvezett. Ezt a csajok tudtára is adtuk, hogy mi szívesen hazamennénk de nem akarunk olyan pasiknak tűnni akik egyből lakásra vinnék a lányokat ezért szeretnénk elköszönni tőlük megköszönni, hogy lekísértek stb. Próbáltak győzködni minket, hogy maradjunk még egy picit, de mondtuk, hogy semmi másra nem vágyunk, minthogy visszaérjünk az apartmanba, belecsobbanjunk a jakuzziba áztatni magunkat egy darabig és lefeküdni aludni. Nagy kegyesen Gábor: "egy kávét még megiszunk velük nem?". :) Ott a sétányon beültünk egy nagyon frankó kis helyre, (tök finom cointreau-s kávét ittam narancsreszelékkel), majd láthatóan megpróbálták jelezni, hogy igenis lenne kedvük feljönni hozzánk. Ezt persze nem hagytuk olyan egyszerűen kész szócsatákat vívtunk mire kinyögtük, hogy szívesen látjuk őket ha gondolják.

El is indultunk, a felfelé úton beszélgettünk még megmutatták, hogy nekik merre van a nyaralójuk, mert be kellett ugraniuk fürdőruciért is és elmondták, hogy melyik barátnőjüké stb. Mikor felértünk láthatóan megdöbbentek kicsit, a hely exkluzivitásán de azért mintha várták is volna. Amíg beüzemeltük a jakuzzit (amit Gábornak köszönhetek.. nem volt olyan egyszerű :D) addig a lányok átöltöztek, mi pedig beállítottuk a lámpákat, hogy frankó félhomály legyen. A hatás nem maradt el igazi kis kéjbarlang hangulat volt. :) Hoztunk üdítőt meg törölközőket is, szerencsére a jakuzzi is hamar használható állapotba került így hamar be is ugrottunk. Itt arról beszélgettünk, hogy kinek mi volt a legcikibb élménye, ami átkanyarodott legcikisebb szexélményekbe, ami átment arra, hogy Zsanettet én masszíroztam, Annát pedig Gábor. A masszázs után megcsókoltam Zsanettet, majd áthívtam a nappaliba ahonnan (elhúzva a függönyöket) tök jól panoráma volt. Itt folytattuk a csókolózást, de nem volt több, hozzáteszem nagyonnehéz volt megállni... El is mondom miért, a terv része az volt, hogy csak elcsábítsuk a csajokat és ne szex legyen. (Ez azért fontos most, mert kíváncsiak vagyunk, hogy megkeresnek majd minket esetleg később.) Gábor ugyanígy tett a jakuzziban Annával. Ami érdekes volt, hogy Zsanett nagyon meglepődött rajta, hogy nem akarom levenni róla a bikinije felső részét, ezért ő maga kezdte el. Természetesen megvártam, míg levette (hehe), de utána mondtam neki, hogy ne csinálja, mert mi nem olyan pasik vagyunk. Ez láthatóan tetszett neki. Hajnalig csókolóztunk, elvoltunk, majd olyan 4 óra felé csörgött Anna telefonja (barátnői hívták) és ekkor elköszöntek. Telefonszámot cseréltünk és megígértettem Zsanettel, hogy fel fog hívni a héten, hogy megmondja mikor menjünk le ismét találkozni.

Önértékelés: Az előző napi piálás eléggé rányomta a bélyegét az esténkre, de mindent összevetve elég jónak érzem. Klasszisokkal stílusosabbak voltunk mint eddig és itt tényleg egyértelmű, hogy azért jöttek velünk a lányok mert egy kis luxusra vágytak.

Gábor véleménye: Hát régi vágyam jakuzziban dugni, de ez most tényleg megérte, hogy nem tettük meg. Úriembernek érzem magam és egyértelmű a bizonyítás.

Budget: 14.000 Forint Honey-ban, 2.000 a sétányon, és 50.000 volt az apartman. Másnap még úsztunk egyet Gáborral, a rossz idő ellenére is, de ezeket a költségeket most nem írom ide.

Megjegyzés: Kicsit húzni akarjuk a csajokat, kíváncsiak vagyunk mennyire motiválja őket a pénz.

 

Felkészültetek a Volt fesztiválra? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr204604545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása