Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Második buli, második akció [lelombozódás]

2011.06.23. 15:29 Gábor Úr

2011.06.22. Szerda,  Budapest

Úgy volt, hogy egyetemista partyba megyünk, de a hely amit kinéztünk magunknak az ürességtől zsongott.. Gábor tizenegy fele azt mondta, hogy menjünk megint a Morrison's 2-be.

Amíg odaértünk több dolgot is átbeszéltünk, az első az esti csajozós terv volt. Arra jutottunk, hogy éjszaka nem fogunk leszólítani senkit, hanem ketten fogunk baromkodni egy halom drága pia mellett. Mivel nem célunk berúgni (hiszen akkor hogy csajoznánk?) ezért okosan kellett csinálni. Vettünk egy pezsgőt, hat sört, 3 narancslevet, hat tequilát és hat jagert. Kipakoltuk őket és vártunk. A sört kortyolgattuk, közben beszélgettünk a tegnapi sok kommentről, levélről és ötletről amit kaptunk.

Innen jön a lelombozódás. A sör felénél járhattunk, mikor három enyhén szalonspicces, de dekoratív kiscsaj odajött hozzánk, hogy "várunk valakit?", mert olyannak tűnünk, akik egy randin várnak a soha meg nem érkező lányokra. És ha nem várunk senkire, akkor idejönnének, hozzánk mert szomorúnak tűnünk és ők felvidítanának. Közben végig a piával volt a szemeztek.

Természetesen Gáborral, már adtuk is a kezükbe a piát, hogy igyanak velünk, nem is ellenkeztek egy-egy tequila landolt a kezükben. Mielőtt koccintottunk, illedelmesen bemutatkozunk, majd ők is;

Fekete hajú Ivett:

Ő volt a legszebb hármuk közül, amolyan természetes szépség, minimális smink, hosszú fekete haj, szép ajkak, csinos pofi, formás test, alkatához képest tekintélyes mellek. Egy egybe részes, fehér szoknya volt rajta és topánka. A másik két lány sem volt csúnya, de klasszisokkal szebb volt. Mindezek ellenére ő volt a legcsendesebb.

Barna hajú Dana:

Mikor bemutatkozott, jól kihúzta magát és többször is úgy hajolt az italért, hogy a dekoltázsába jó belátást biztosítson számunkra. Barna hajú Ivett szűk farmert viselt és egy szemtelenül mély bevágású fekete felsőt. Meg kell mondani, elég szép nagy mellekkel rendelkezett és erőteljesen játszott rá, hogy ki is hangsúlyozza. Hosszú szép barna vasalt haja volt, kicsit hosszúkásabb arca, de ettől független csinos és kimondottan formás, kerek popsija. Ő szó szerint kellette magát és folyamatosan beszélt. Folyamatosan...

Barna hajú Gabi:

Most nem tudom Barna hajú Gabi mit keresett a két lánnyal, mert mintha folyamatosan őt piszkálták volna. Gabi a barátnőihez képest, igencsak szerényebb testi adottságokkal volt megáldva, pedig szép nő. Diszkrét bulizós cucc volt rajta, térdig érő fodros szoknya, szolid felső. Elég alacsony volt, kb 160-165 cm lehetett és elég vékonyka, ehhez arányos mellekkel és popsival. Szó mi szó, Dana és Ivett mellett nem feltűnő szépség.

Mivel a lányok piásak voltak és szemmel láthatóan inni is akartak tovább, úgy gondoltuk, hogy nem őket kéne választani. Piáztunk velük egy darabig, gondoltuk majdcsak lekopnak, de nem. Lényegében addig addig társalogtunk velük míg a pezsgőn kívül minden elfogyott.

Közben beszélgettünk mindenféléről, de inkább csak a Dana beszélt, folyton szidott mindenkit, a szórakozóhelyen lévő csajokat fikázta, aztán Gabit fikázta meg lényegében mindenkit. Viszont minket dicsért. Hogy mennyire jó, hogy itt vagyunk, mert az itteni pasik olyan nyálasak, meg nyeglék és amúgyis. Komolyan mondom legszívesebben otthagytam volna.

Közben azért voltak pozitív dolgok például, hogy Ivett meglepően normális és intelligens volt, barátnője ellenére, sokszor félbe is szakította, miközben egy másik lány ruházatát ócsárolta, de sokszor kérdezett és érdeklődött rólunk. Sokat szemeztem vele, miközben Danából folyt a szó. Közben a pezsgő is elfogyott, így Gáborral felajánlottuk, hogy hozunk piát, mondják mit kérnek. Valami kimondhatatlan nevű koktélra fájt a foguk.

Elmentünk a pultig, itt egy pár percet tudtunk beszélni. Teljes mértékben ki voltunk Dana hülyéségétől és legszívesebben menekültünk volna. (Közben készültek az italok.) Ekkor Ivett lépett oda, hogy szívesen segít elvinni a cuccokat és elnézést kért a barátnője viselkedése miatt. Azt mondta, hogy általában nem ilyen, csak most dobta a pasija  valami másik csajért és ki van akadva most minden nőre, amiért elvették tőle. Jót mosolyogtunk. Elindultunk vissza, közben Ivett megkérdezte, hogy "ha megittuk akkor táncolunk?", de más meglepetés is volt mire visszaértünk, ugyanis Gabi eltűnt. Dana azt mondta, hogy rosszul érezte magát és hazament.. (Itt nekem valami nem tetszik, de nem tudtuk meg mi is történt pontosan.)

Itt körülbelül egy 20 perc teljesen érdektelen beszélgetés történt, amit úgy fejeztünk be, hogy akkor elmegyünk táncolni. Dana kézenfogott engem és már ment is tüc-tüc. Elég hülyén éreztem magam, Gáborra néztem aki már Ivett derekát simogatva táncolt. Itt Dana mélyen a szemembe nézett és bocsánatot kért amiért folyamatosan pofázik, de nagyon rossz hete volt, mert kidobta a pasija valami tyúkért stb.stb. Tánc közben elkezdett egyre szexisebben mozogni, a mellét és a fenekét dörgölte hozzám és közben folytatta a mondókáját; (*elég részeg volt már) szeretne bocsánatot kérni és egy kis vallomással is tartozik nekem; (itt volt az a pont, hogy komolyan érdekelt mit akar mondani) azért jöttek oda hozzánk, mert pénzes pasasoknak tűnünk és neki most nincsen pénze és nagyon be akart rúgni, siránkozott, hogy ő nem ilyen, mert rendes lány de a pasik ezt hozzák ki belőle és nem tud változtatni mert ha egyszer elkapja ez az érzés akkor addig megy és addig csinálja a dolgait amíg be nem fejezi amit szeretne. Egykét könycseppet is láttam de hamar eldörzsölte őket és megkért, hogy ne hagyjam itt csak be kell ugrania a mosdóba megigazítani a sminkjét.

Körülbelül tíz percig volt benn, addig elszívtam egy cigit. Mikor kijött a mosdóból, olyan volt mintha kicserélték volna. Mosolygott nem hisztizett feleslegesen stb. Mondta, hogy most sikerül kicsit kiadnia magából az elmúlt hét feszültségeit és jobban érzi magát. Itt felajánlottam neki még egy italt, de ő visszautasította, hogy így is sokat költöttünk rá, villantottam neki, hogy nekem ez nem sok pénz. Azt mondta, még egy tequilát narancslével meginna. Bólintottam és útba vettük a pultot. Közben beszélgettünk és több dologra is rákérdezett, például, hogy sűrűn támadnak e le minket csajok illetve, hogy mit dolgozom mert igen pénzesnek nézek ki. Csak a munkámra válaszoltam.

Itt elgondolkodtam, hogy az estével mi a fene legyen, kész kudarc ez a nő, ráadásul úgy tűnik csak pia kellett neki. Miután már megkaptuk az italt és belekortyoltunk a piába (én is tequilát ittam) kérdeztem, hogy vissza akar e menni táncolni. Igent mondott és mire visszaértünk a táncparketthez, már láttam, hogy Gábor aktív volt, nagyban csókolóztak Ivettel. Dana rámnézett elmosolyogta magát, majd folytatta a már említett dörgölőzős simulós táncát. Körülbelül fél óráig csináltuk ezt, ekkor Gábor és Ivett odajött hozzánk és mondták, hogy ők lelépnek. Gábornak képzeletbeli pacsi (via Barney), Ivettnek puszi. Aranyosan megkérdezték, hogy kettesben hagyhatnak minket.. Természetes igen volt a válasz.

Még egy jó 10-15 percet eltekeregtünk majd mondtam Danának, hogy unom a helyet, sétálgatnék, vagy ilyesmi. Benne volt, már kinn is voltunk. Elindultunk a duna felé. (megjegyezném már kézenfogva mentünk). Majd egy jó öt percig szinte teljesen csendben, alig szóltunk a másikhoz, nem kínos csend volt, hanem valami más. A jászai mari téren leültünk egy füves résznél. Majd unalmamban és kínomban rákérdeztem, hogy ha nem "tűntünk volna pénzeseknek akkor oda, se jöttetek volna?", Dana halkan, mosolyogva ennyit mondott, "dehogyneeem...." és közelebb tolta az arcát csókra várva. Nem mulasztottam el a lehetőséget. Csók-csókot követett, a kezek is egyre aktívabbak lettek és ott szexeltünk a susnyásba.

Hajnalig beszélgettünk, majd Dana hazament. Telefonszámcsere stb. de megbeszéltük, hogy ennek nem lesz folytatása. Ő sem akarta.

Gábor 10 körül hívott, nála is volt szex.

Önértékelés: Még most sem jutok szavakhoz. Ennyire egyszerű lenne? Ezt nem akarom elhinni... Szerintem csak mázlink volt.

Gábor véleménye: Osztom Szerda úr véleményét ez túl könnyű volt. Jók voltak a csajok, meg minden, de ennél kicsit komolyabbra kéne venni a figurát.

Budget: 23.000 Forint körül fizettem összesen, borravalóval együtt.

Megjegyzés: Nincs megjegyzés. Béna este, bénák voltunk. Ennél nagyobb kihívást kell keresnünk....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr624604541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása