Kezdőlap

HTML doboz

Lájkolom őket

Első jelentés, avagy hirtelen ölbe pottyant vagyon...

2011.06.16. 10:27 Gábor Úr

Sziasztok!

Először is pár szót magamról. Egyedülálló, főállásban lévő, független, 23 éves fiatal srác vagyok. Nem vagyok egy kimondott rondaság, de a fotó modell sem vagyok. 180 cm magas, barna hajú, kék szemű, kellemesen sportos alkat vagyok a magam 80 kilójával. Egyszóval sem szépségemmel, sem rútságommal nem tűnök ki a tömegből. Nem járok divatosnak vélt bohóc ruhákban, egyszerű letisztult, sportos eleganciával tudnám a stílusomat leírni. Farmer, ing, zakó, mind munkába-mind buliba egyaránt jó szolgálatot tesz. De miért is írom mindezt? Mert a külsőm nagyon sokat fog számítani, abban amibe belevágni készülök;

Négyesem lett az ötöslottón és a nyert 1.6millió forintot arra fogom fordítani, hogy csajozzak. Nem-nem a nagy Őt keresem, hiszem azt, hogy őt, nem pénzzel kell elcsábítanom, de sajnos azt tapasztalom, hogy sok mást igen.

Társasági ember vagyok, járok bulizni, megfordulok diszkókban, fesztiválokon, koncerteken, menő klubokban, füstös kocsmákban. Teljesen mindegy, hogy milyen árkategória uralkodik egy bizonyos szórakozóhelyen, egyben mind közös; a pénzes pasik viszik el a legjobb nőket. Most nem szeretnék belemenni abba, hogy ezek a nők, buták, kihasználják az embert, vagy éppen a mai divatot követve lekurvázzam őket, egyszerűen ki akarom próbálni azt amit soha nem tehettem meg, olyan csajokkal lenni, akik direkt az ilyen pénzes pasikra mennek rá.

Nem fogom áltatni magam azzal, hogy helyes amit teszek, de így működik a világ. Minden e körül forog és sajnos a pénz határoz meg minket. Talán egy későbbi bejegyzésben amikor már tapasztalatból is írhatok, írok egy filózós posztot erről.

De csapjunk bele;

Most van 1.6 millió forintom, ebből fogok gazdálkodni a nyár folyamán. Egy héten terveim szerint három alkalommal fogok próbálkozni. Igyekszem vegyes szubkultúrákban feltűnni, hogy átfogóbb képet kaphassunk. El fogok menni a Balatonsound-ra, a Szigetfesztiválra, a Volt fesztiválra, nagyobb diszkókba, koncertekre és minden komolyabb magyar megmozdulásra.

Egy barátom fog nekem segíteni, mert mégsem mehetek mindenhova egyedül. Egy másik ember segítségét is igénybe vettem, igaz neki nem mondtam el a tervemet. Ő egy stylist és a tegnapi napon már el is voltunk "bevásárolni". Minden olyan dolgot beszereztünk ami a nyárra kellhet.

Az öltözködési stílusom maradt a régiben, csupán most jóval pár árkategóriával feljebb vásároltunk. Vettem minden szart ami kell (vagy nem), menő és méregdrága napszemüveget, prada ingeket és egy zakót, louis vuitton cipőt. A stylist még rá akart beszélni valami csuklószorítóra, de az nekem úgy tűnt mintha a Kiss egyik tagjáról szedték volna le, így azt kihagytam. Illetve vettünk egy órát, amitől állítólag a csajok egyből tudnak az éves jövedelmemre következtetni..

Ergo, a stílusom nem változott semmit, csupán erősen prémium kategóriás cuccok virítanak rajtam, ami szerintem csak pont azoknak a csajoknak fog feltűnni akik a célkategória.

Indulhat a csajozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr364604533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása